Web Yazılım Entegrasyonu

Just Eat UK

Just Eat UK API entegrasyonu; sipariş, menü ve webhook yönetimi için resmi dokümantasyon ve teknik gereksinimlerin incelenmesi.

WhatsApp’tan görüşelim
Just Eat UK API entegrasyonu teknik dokümantasyonu
Güncel sürüm1.0.0

Just Eat UK API, Just Eat'in iş ortakları ve tüketici uygulamaları için sunduğu resmi arayüzdür. API, sipariş yönetimi, menü ve webhook tabanlı bildirimler gibi çeşitli hizmetleri kapsar. Tüm istekler HTTPS üzerinden yapılmalı ve geçerli bir SSL sertifikası gerektirir. Kimlik doğrulama, API anahtarı veya JWT tabanlı kullanıcı token'ı ile sağlanır. Tarih ve saat formatları ISO 8601 standardına uygun olmalıdır. Asenkron webhook'lar, uzun süren işlemler için callback URL mekanizması kullanır.

Hangi ihtiyaçlarda değerlendirilebilir?

  • Restoran zincirleri ve bağımsız restoranlar
  • Yemek siparişi toplayan ve yöneten platformlar
  • Just Eat üzerinden sipariş alan işletmeler

Yaygın kullanım alanları

Sipariş Yönetimi

Just Eat üzerinden gelen siparişleri kendi sisteminize entegre ederek merkezi bir panelden yönetebilirsiniz.

Menü Senkronizasyonu

Menü ve fiyat bilgilerinizi Just Eat platformuyla senkronize ederek güncel tutabilirsiniz.

Webhook Tabanlı Bildirimler

Asenkron webhook'lar sayesinde sipariş durumu gibi uzun süren işlemlerin sonuçlarını anlık olarak alabilirsiniz.

İncelenmesi gereken noktalar

  • API istekleri için HTTPS zorunludur; SSL sertifikanızın geçerli olduğundan emin olun.
  • Kimlik doğrulama yöntemleri (API anahtarı veya JWT) kullanım amacına göre değişir; doğru yöntemi seçin.
  • Tarih ve saat formatlarında ISO 8601 standardına uyulmalı; saat dilimi farklarına dikkat edilmelidir.

WordPress.org

Kurulum ve geliştirme notları

Just Eat UK API için resmi kurulum adımları sağlanmamıştır; API dokümantasyonu üzerinden entegrasyon yapılmalıdır.

Hazır çözümün ötesinde

Özel geliştirme ne zaman değerlendirilebilir?

ZeplinGo olarak, Just Eat UK API entegrasyonunuzu ihtiyaçlarınıza göre kapsamlandırabiliriz. Restoran sipariş yönetimi siteniz, tek ürün satış siteniz veya kurumsal web sitenizle entegrasyonu birlikte planlayabiliriz.

Ücretsiz ön çalışma isteyin →

Değerlendirme soruları

Just Eat UK API hangi kimlik doğrulama yöntemlerini destekliyor?

API, bazı uç noktalar için API anahtarı (JE-API-KEY) ve bazıları için JWT tabanlı kullanıcı token'ı kullanır.

Asenkron webhook'lar nasıl çalışır?

Webhook çağrıldığında bir callback URL parametresi alır, 202 Accepted döner ve işlem tamamlandığında sonucu callback URL'ye gönderir.

Tarih ve saat formatı nasıl olmalı?

Tüm tarih ve saatler ISO 8601 standardına uygun olmalı ve UTC offset bilgisi içermelidir.

API teknik kaydı

Just Eat UK

Entegrasyon öncesinde kaynağı inceleyin.

Bu pencere ZeplinGo kütüphanesinde saklanan güncel teknik kaynağı özetler. Geliştirme öncesinde sağlayıcı dokümantasyonunu, yetkilendirmeyi ve güncel uç noktaları yeniden inceliyoruz.

Sağlayıcı anahtarı
just-eat.co.uk
Sürüm
1.0.0
Kaynak kaydı
just-eat.co.uk

Bu API’nin listelenmesi iş ortaklığı, onay veya uyumluluk garantisi anlamına gelmez. Uygulanabilirliği sağlayıcının güncel koşulları ve proje gereksinimleri belirler.